top of page
Slavimo Boga

Nova pjesma - Slavimo Spasitelja

Nedavno smo napisao novu pjesmu koju sam isti dan i uglazbio. Inspiriran Adamovom domaćom zadaćom o Izlasku Izraelaca iz Egipta, kako su slavili Boga i pjevali mu.. Tog jutra svirao sam na prvoj zornici u ponedjeljak. U trenu, dok smo Adam i ja radili njegovu domaću zadaću, rodila se ova pjesma. 

Uz velikodušnu pomoć prijatelja Dalibora koji se maksimalno angažirao i otpjevao fenomenalne back vokale, pridonio prekrasnom aranžmanu pjesme (čitaj: darovao tračak one svoje glazbene genijalnosti), te Gorana Šporčića koji je i donio pjesmu svojim prekrasnim glasom - pjesma je oživjela za čas, snimljena u dvije večeri.

 Jučer smo u župnoj crkvi Sv. Josipa u Lipovljanima, uz svesrdnu pomoć lipovljanskog župnika te velikom strpljenju članova "Župnog zbora Lipovljani" kao i zbora "Lira", koji su usprkos velikoj hladnoći i umoru strpljivo pridonijeli na svoj način, snimili i video u prekrasnom ambijentu obnovljene crkve koji će biti predstavljen kad sve bude gotovo. Nadam se da će to biti prije Božića. Zajedničkim snagama (Dalibor Prochazka, Goran Šporčić, Silvio Zanetti) jučer smo snimili većinu kadrova za video i sad nas još čeka mix pjesme i montaža videa.

Neke fotografije i scene sa snimanja možete pogledati ovdje.

 

fotografije: Nikola Horvat​

bottom of page