top of page

NOVOSTI

Slavimo Spasitelja

15.08.2021.

Nedavno smo napisao novu pjesmu koju sam isti dan i uglazbio. Inspiriran Adamovom domaćom zadaćom o Izlasku Izraelaca iz Egipta, kako su slavili Boga i pjevali mu..

 

 

Uskoro prvi album duhovnih pjesama 

15.08.2021.

Predano dogovaram i radim na objavi i izdavanju prvog autorskog albuma na CD-u i to upravo duhovnih pjesama na kojem su autorske pjesme u izvedbi raznih izvođača. Album se sastoji od 11 pjesama od kojih je 8 napisanih i snimljenih u posljednje dvije-tri godine, a dvije pjesme su snimljenja nekoliko godina ranije. Pjesma  "Bolje je biti dijete Božje" na albumu autorska je pjesma Kristine Vidović u akustičnoj izvedbi, dok je tekst za pjesmu "Kraljice mira" napisao moj otac Josip Horvat 2007 godine.

Na albumu možete poslušati i jednu od posljednjih pjesmama koje je snimio i otpjevao Čedo Antolić, zatim dvije pjesme u izvedbi Ive Šeparovića, gostuje ovdje i Ansambl Kolbe iz Zagreba, crkveni zbor mladih "Madonna Nives" iz Kutine, te Dajana Adžić.

Kao baza na albumu su dueti  Kristine Vidović i mene.  Zadnja pjesma na albumu biti će obrada narodne Božićne pjesme "Oj djetešce moje drago"  u izvedbi Inge Potnar, mlade umjetnice koja uz pjevanje svira i violinu. Uz šarolike aranžmane od kojih su neki napravljeni i sa simfonijskim orkestrom a neke pjesme uz akustičnu gitaru, vjerujem da će svatko naći nešto po svom ukusu.  Album bi trebala izdati izdavačka kuća "Aria" Menart.  Pjesme eksluzivno možete i poslušati u rubrici GLAZBA

bottom of page